FAQ

Webshop betaling

De betalingen op onze website zijn ondergebracht bij Mollie. Dit bedrijf heeft een breed scala aan betrouwbare betalingsmethoden. Daarnaast is Adyen een gerenommeerde partner in het doen van online betalingen via webshops. Dit zijn de meest bekende betalingsmethoden die wij beschikbaar stellen:

iDeal

PayPal

Creditcard Mastercard / VISA

SafetyPay

Trustly

TrustPay

SOFORT Banking

Bancontact / Mister

Het is ook mogelijk om een handmatige overschrijving te doen. Wanneer de betaling is ontvangen zullen wij de order direct in behandeling nemen en versturen. Je kunt het bedrag van je bestelling overmaken naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: NL80ABNA0245969101 Ten name van Cool Little Kids 

Bij betaling altijd het ordernummer + jouw naam vermelden voor een snelle afhandeling. 
Naar verwachting zal de betaling binnen 1-2 werkdagen binnen zijn. 

Webshop retouren 

Als je niet tevreden bent met jouw aankoop, mag je de gekochte items binnen 14 dagen na leveringsdatum ruilen of retourneren. Na deze periode is je aankoop niet meer te retourneren of te ruilen. Om een aankoop te retourneren, stuur je een email naar coollittlekids2019@gmail.com. Het is niet mogelijk om een geruild product te retourneren.

Zodra wij je pakket hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag teruggestort( exclusief gemaakte verzendkosten) binnen 10 werkdagen.

Gedurende drukke periodes zoals vakantiedagen, kan de voltooing van jouw aankoop wellicht vertragen. Wij zullen jou op de hoogte houden van leveringstijden via email. 

Let op: In verband met COVID-19 kunnen er vertragingen ontstaan in het verzenden van je bestelling.

Ik heb een product geretourneerd maar het aankoopbedrag nog niet terugontvangen.

De verwerking van retouren duurt vaak twee werkdagen plus twee dagen voor de betalingsprovider. Reken ongeveer 7 werkdagen. Duurt het langer? Neem dan asjeblieft contact met ons op via coollittlekids2019@gmail.com dan zoeken wij het zo snel mogelijk voor jou uit.

Ik wil een bestelling snel ontvangen, wat moet ik dan doen?

Bij betaling met bijvoorbeeld iDEAL, MastCard en Visa kan je bestelling in ieder geval binnen één a twee dagen gegarandeerd verzonden.

Ik heb geen bevestiging E-mail ontvangen?

Als je niet binnen enkele minuten na bestelling een bevestiging hebt ontvangen, dan kan er het volgende fout zijn gegaan:

Jouw provider ziet onze automatische mailings mogelijk als spam, en heeft deze verwijderd/verplaatst naar de spambox;
- Je hebt bij de bestelgegevens een typefout gemaakt in jouw email-adres;
- Je hebt betaald via een automatische incasso, in dat geval duurt het twee dagen voordat de bank akkoord van betaling heeft gegeven waarna je een bevestiging van ons ontvangt.

Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen neem dan contact met ons op via coollittlekids2019@gmail.com

© 2020 - 2021 Cool Little Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel